Norsif formidler: «Hvordan kullindustrien forsterker den globale vannkrisen» med Greenpeace

Vi har fått mulighet til å høre mer om kullindustriens rolle i den økende vannkrisen, med Greenpeace som er her neste uke. Møtet, som kom i stand raskt, er allerede neste torsdag, men for dere som er interesserte og har anledning blir det mulighet til å høre mer om rapporten «The Great Water Grab» og arbeidet bak.

Her kan du laste ned presentasjonen til Iris Cheng fra seminaret

Mer om rapporten:
Greenpeace publiserte i slutten av mars den banebrytende rapporten “The Great Water Grab” om hvordan kullindustrien bidrar til den økende globale vannkrisen.

Iris Cheng, en av hovedforfatterne av rapporten, kommer til Norge 19. mai og vil presentere både rapporten og metodikken bak, i tillegg til å svare på spørsmål etter beste evne. Dette er en unik mulighet til å møte en av de personene i verden med best og mest oppdatert kunnskap på situasjonen i kullindustrien globalt.

“The Great Water Grab: How the Coal Industry is Deepening the Global Water Crisis” er den første globale fabrikk for fabrikk studie av kullindustriens nåværende og fremtidige vannforbruk. Rapporten avslører hvordan noen av verdens største kullavhengige land kan stå foran alvorlige vannutfordringer hvis de fortsetter å basere seg på energi fra kull, og hvordan “vann til kull” krisen kan avverges.

Link til rapporten:http://www.greenpeace.org/international/en/publications/Campaign-reports/Climate-Reports/The-Great-Water-Grab/

Tid: 19. mai, klokken 12.15-13.30
Sted: Formuesforvaltning, Henrik Ibsens gate 53
Påmelding: martin.norman@greenpeace.org

Vel møtt!

Hilsen Norsif

Del dette arrangementet på Facebook

Del dette arrangementet på Twitter